Økonomisk førstehjælp

Har du mistet overblikket over din økonomi?

Er pungen tom, inden du når midten af måneden?

Ønsker du flere penge mellem hænderne?

Føler du, at din økonomi er noget rod og ved du ikke, hvor du skal starte eller slutte for at komme videre? Så er der hjælp at hente.

Jeg tilbyder økonomisk førstehjælp med 1:1 sparring. Vi gennemgår din økonomi og forbrugsvaner ved hjælp af effektive metoder, så du får skabt overblik og sidenhen overskud.
Gæld og underskud på kontoen, overforbrug og dårlige økonomiske vaner fører ofte til ondt i maven, bekymringer og stress.

Med udgangspunkt i netop din økonomi, analyserer vi sammen dit forbrug, og jeg giver dig vejledning og hverdagsnære værktøjer som fx et Buget2Go, mad-og kostskabelon samt sparetips. Du får overblik og plus på kontoen.

Jeg vejleder og støtter dig til at forstå og forandre din pengeadfærd, nu og i fremtiden, så du kan få ro i maven og få overskud til at realisere dine drømme. Hvad enten det måtte være bolig, bil, badeferie eller noget helt fjerde.


Priser fra Kr. 850/timen. Kontakt mig venligst om et personligt tilbud.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram