Pengesalon for kvinder om økonomi ”Spar 100.000 kr. på et år”

Skab nogle hyggelige timer for dine kvindelige kunder, og sammen med mig sætter vi fokus på kvinder og deres privatøkonomi.

Jeg har erfaret, at min egen pengerejse har skabt værdi for mange kvinder. Det er min mission at få endnu flere kvinder og mødre gjort til pengeplejersker – ja, finansministre.

Jeg kommunikerer i et sprog og i øjenhøjde med det formål at kunne skabe vækst og værdi både for eksisterende som for potentielle kunder i jeres virksomhed.

Jeg klæder kvinder på til at tage økonomisk ansvar, foretage prioriteringer og få skabt interesse for opsparing og investering. Med andre ord, så mobiliserer jeg tro, håb og glæde hos kvinder.

Oplægget vil vare ca. 1½-2 timer og indeholder:

  • Min finansielle rejse
  • Hvordan jeg sparede 100.000 kr. på et år
  • Sparetips og konkrete værktøjer – regnskab, forbrugsadfærd, budget, børn, konti og opsparing m.m.
  • Inspiration til at blive din egen pengeplejerske
  • Folder ”Bliv rig på overblik”

Jeg henvender mig til kvinder i alle aldre: enlige mødre, unge der skal flytte hjemmefra og fraskilte - alle for hvem økonomi er en svær størrelse at håndtere. Hvis du kan samle en flok kvinder, kommer jeg gerne ud og laver talks, pengesalon eller hvad I måtte ønske.


Kontakt mig venligst for yderligere information.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram