Pengesalon for Sygeplejersker ”Sæt pris på dig selv”

Skab nogle hyggelige timer for sygeplejersker og sæt sammen med mig fokus på kvinder, deres økonomi, livsglæde og tips til lønstrategier.

Jeg har erfaret, at min egen pengerejse har skabt værdi og inspiration for mange kvinder. Det er min mission at få endnu flere kvinder og mødre gjort til pengeplejersker. En pengeplejersker arbejder med at passe og pleje sine penge. Vi triagerer sammen de hårdest sårede poster i din økonomi.

Drømmer du som sygeplejerske om mere ro, overskud, frihed, uafhængighed og flere penge mellem hænderne, samt tips til individuel lønforhandling? Så er dette oplæg noget for dig/jer.

Måske oplever du, at økonomi og privatforbrug ofte er forbundet med tabu, skam- og skyldfølelser.

Pengeafhængighed giver mange kvaler – ondt i krop og sjæl, fordi en flosset økonomi eller et for impulsivt privatforbrug martrer dag og nat. Du begrænses og føler måske, at drømmen om bolig, bil og badeferier aldrig realiseres.

Jeg kommunikerer i et sprog og i øjenhøjde med det formål at kunne uddanne flere sygeplejersker til pengeplejersker. Jo, det er muligt at have to kitler på!

Målet er at klæde sygeplejersker på til at tage økonomisk ansvar, foretage prioriteringer og få skabt interesse for opsparing og investering.

Oplægget vil vare ca. 1½-2 timer og indeholder:

  • Min finansielle rejse
  • Hvordan jeg sparede 100.000 kr. på et år
  • Sparetips og konkrete værktøjer – budget, regnskab, konti og opsparing
  • Akutbakke med remedier til at forbinde dine hårdest sårede poster i din økonomi
  • 6 lønstrategier
  • Folder ”Bliv rig på overblik”

Hvorfor? Fordi #viermereværd


Kontakt mig venligst for yderligere information.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram